Simmons 02 - Dyshekë Dysheke, jastek, krevate

Simmons 02

Bëhu i pari që komenton këtë produkt

Disponueshmëria: Në Gjendje

US$0,00
Eshte I perbere nga nje system sustash te veshura me filter dhe te pavarura nga njera-tjetra, ne njeren ane shtrese Memory Forme dhe nga ana tjeter Latex per tju siguruar dy ndjesi te ndryshme, te bute ne anen e Memory Form dhe pak me te forte dhe elastike ne anen e Latex-it
OSE

Simmons 02

More Views

Eshte I perbere nga nje system sustash te veshura me filter dhe te pavarura nga njera-tjetra, ne njeren ane shtrese Memory Forme dhe nga ana tjeter Latex per tju siguruar dy ndjesi te ndryshme, te bute ne anen e Memory Form dhe pak me te forte dhe elastike ne anen e Latex-it…. Shtresa Memory Form dhe ajo e Latex-it natyral I cili eshte i pajisur me hoje per te realizuar ajrosje maksimale si dhe me karakteristikat e tyre antialergjike dhe antibakteriale ju dhurojne juve dyshekun e endrrave…. Sustat realizojne nje reagim perfekt ndaj levizjeve te trupit pa I prishur rehatine partner/it/es…I pershtatshem per te gjitha peshat
Lartesia Jo
Gjeresi Jo
Gjatesia Jo
Perberes Jo