Melvinflex 1 - Pocket String - Mattress Dysheke, jastek, krevate

Melvinflex 1

Be the first to review this product

Availability: In stock

ALL0.00
Eshte I perbere nga nje system mikrosustash te veshura me filter dhe te pavarura nga njera-tjetra, ne njeren ane shtrese Memory
OR

Melvinflex 1

More Views

Eshte I perbere nga nje system mikrosustash te veshura me filter dhe te pavarura nga njera-tjetra, ne njeren ane shtrese Memory Forme dhe nga ana tjeter Latex per tju siguruar dy ndjesi te ndryshme, te bute ne anen e Memory Form dhe pak me te forte dhe elastike ne anen e Latex-it.Shtresa Memory Form me Aloe Vera dhe me densitet 70kg/m3 dhe ajo e Latex-it natyral e pajisur me hoje per te realizuar ajrosje maksimale si dhe me karakteristikat e tyre antialergjike dhe antibakteriale ju dhurojne juve dyshekun e endrrave.Mikrosustat realizojne nje reagim perfekt ndaj levizjeve te trupit pa I prishur rehatine partner/it/es.I pershtatshem per te gjitha peshat..
Height No
Width No
Length No
Components No