Edukimi Dysheke, jastek, krevate

10 Artikuj(t)

Për faqe
Për faqe
Vendos Drejtimin Zbritës

Dysheku është pa dyshimi pjesa më e rëndësishme e mobilimit. Ne kalojmë një të tretën e ditës në gjumë për tu shplodhur, për tu ndjerë më mirë dhe për të fituar energji. Rehatia juaj gjatë gjumit – apo shqetësimet dhe rrotullimet e shpeshta – varet nga dysheku që ju përdorni. Dysheku ndikon në cilësinë e gjumit tonë dhe është thelbësore që të zgjidhni dyshekun e duhur që i përshtatet më së miri kërkesave tuaja. Sigurohuni që të zgjidhni dyshekun e duhur, të përshtatshëm për pozicionin tuaj të gjumit, peshës dhe preferencave personale. Edhe pse një dyshek konsiderohet si i butë ai mund të jetë i fortë për ju – ose anasjelltas.

Read More

Etiketat:

Posted in Edukimi By Klevis Miho

Jasteku eshte burimi i enderrave tuaja

e martë, 04 tetor 2016 4.41.02.MD Europe/Warsaw

Jastëku duhet të ofrojë mbështetje të duhur për kokën, qafën dhe shpatullat tuaja. Në melvinflex ju do të gjeni jastek me sfungjer memory, tencel, mendafsh, mikrofibra wellsleep…Ju mund të zgjidhni nga llojet e ndryshme të jastekeve ne forme anatomike dhe klasike, si dhe jastek dekorativ të përshtatshëm për çdo ambient.
Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Rreziqet e të qënit një shitës dyshekësh “ që I di të gjitha”!

e hënë, 18 janar 2016 11.06.17.PD Europe/Warsaw

Si një shitës i dyshekëve, ju duhet të dini gjithçka që ju mundni në lidhje me produktet tuaja, duke përfshirë qoftë dhe  diçka të vogël në lidhje me kompanitë që i prodhojnë ato dhe të dini shumë cka për atë që është brenda tyre.

-Përfshirje sustash spirale . Densiteti Foam . Llojet e pëlhurave . Opsionet bazë. Ju duhet të jeni në gjendje të shoqëroni klientet duke I trfeguar për çdo dyshek në dyqan dhe të bisedoni me të në detaje rreth komponentëve të tij dhe të ndërtimit.

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Foam dhe latex përmbushin shumë funksione!

e hënë, 18 janar 2016 10.56.56.PD Europe/Warsaw

1. Duke eleminuar shtypjen e presionit !

Një nga pikat kryesore të shitjes të dyshekë foam, veçanërisht modelet  e Memory Foam, ka qenë aftësia e tyre për të lehtësuar presionin (sidomos në ije dhe shpatullat e fjetësit). Por furnizuesit nuk ndalen duke e përmirësuar këtë cilësi gjithmonë e më shumë për ta zgjeruar atë në nonvisco-elastike foam. 

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Guide për dysheket me susta, latex dhe memory foam!

e hënë, 18 janar 2016 10.48.24.PD Europe/Warsaw

Kjo” abetare”  e thjeshte e komponenteve te dyshekeve  do t'ju ndihmojë të kuptoni se cilat jane avancimet e fundit per rehatine , qëndrueshmërinë dhe mbeshtetjen – por më e rëndësishme , si ndikojne ato ne gjumin e klienteve tuaj.

Sustat , shkume (Foam ) dhe latex perfshijne qendrueshmeri , dyshek me mbështetje të fortë dhe pak fryrje. Foam dhe latex, qoftë i përdorur në thelbin dyshek ose në shtresa rehati, ka ndihmuar të reduktojë transferimin e lëvizjeve dhe të lehtësojë  pikat e presionit të peshës. Rolet e tyre kanë qenë të përcaktuara mire. 

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Rëndesia e gjumit

e hënë, 02 dhjetor 2013 6.16.17.MD Europe/Warsaw

Gjumi përbën një sekuencë kohore të konsiderueshme të jetës tonë. Eshtë po aq i rëndesishëm sa dieta dhe ushtrimet ditore. Shumica e popullsisë nuk e përmbush kriterin normal të një gjumi nga 7-8 orë në natë. Madje statisikat tregojnë se mungesa e gjumit është burimi kryesor i  stresit dhe problemeve shëndetësore. Por ka një zgjidhje.
Mund të mos keni kohë të mjaftueshme por mund të përmirsoni cilësinë e gjumit tuaj.Një gjumë cilësor për një mendje energjike dhe të shëndetshme.

Posted in Edukimi By Klevis Miho

Këshilla

e hënë, 02 dhjetor 2013 6.14.26.MD Europe/Warsaw

Janë disa gjëra që ndikojnë për një gjum të kompletuar.
Si fillim mundohuni të flini dhe zgjoheni në një orar të caktuar përditë, në mënyrë që ora biologjike e trupit te jetë normale.

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Si te zgjidhni një dyshek?

e hënë, 02 dhjetor 2013 6.12.09.MD Europe/Warsaw

Dysheku që ju zgjidhni është shumë i rëndësishëm për cilësinë tuaj të gjumit, dhe ju duhet të konsideroni një shumëllojshmëri të gjërave kur blini një dyshek të ri . Nëse ju do të zgjoheni me dhimbje, atëherë mund të jetë koha për të investuar për një dyshek të ri . Me kalimin e kohës , dyshekët zhyten në vende të caktuara dhe u mungon mbështetja e duhur për trupin tuaj.

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Pse dyshekët latex?

e hënë, 02 dhjetor 2013 6.07.03.MD Europe/Warsaw

Fillimisht dhe më e rëndësishmja ëshë se janë të natyrshëm dhe organikë. Përfitimet e një dysheku latex që është i natyrshëm dhe organikë , në krahasim me ata sintetikë dhe joorganikë , është se ju do të keni më të mirën që natyra ka ofruar .

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

Nga ka ardhur memory foam?

e hënë, 02 dhjetor 2013 5.47.50.MD Europe/Warsaw

Para zhvillimit të shtresave dhe dyshekëve memory foam,memory foam ishte ide e programit të hapësirës. Memory foam u zhvillua fillimisht si një material për karriget e astronautëve të fluturimit, në mënyrë për t'i mbrojtur ata nga G-forcat e fuqishme të përjetuara në uljen e anijes.

Read More
Posted in Edukimi By Klevis Miho

10 Artikuj(t)

Për faqe
Për faqe
Vendos Drejtimin Zbritës