Extrapur Dysheke, jastek, krevate

Extrapur

Bëhu i pari që komenton këtë produkt

Disponueshmëria: Në Gjendje

US$0,00
Shkuma e polimerit e Extrapur Memory e përdorur për dyshekët Extrapur viscoelastic, garanton një shpërndarje uniforme të presionit të trupit mbi dyshek. Dyshekët e realizuar me Extrapur Memory kanë aftësinë të zbusin efektin e ngrohtësisë trupore.
OSE

Extrapur

More Views

Shkuma e polimerit e Extrapur Memory e përdorur për dyshekët Extrapur viscoelastic, garanton një shpërndarje uniforme të presionit të trupit mbi dyshek. Dyshekët e realizuar me Extrapur Memory kanë aftësinë të zbusin efektin e ngrohtësisë trupore. Dysheku modelohet në mënyrë perfekte me trupin. Dysheku siguron edhe shpërndarjen e presionit dhe mbështetjen e duhur të shtyllës kurrizore në dyshek, nxitjen e qarkullimit të gjakut. Dyshekët Viscoelastic Extrapur janë testuar me një numër të madh aplikimesh nga njerëz të shëndetshëm dhe nga njerëz me dhimbje të gjymtyrëve ose dhimbje kurrizi, apo qarkullim të dobët të gjakut. Në grupin e përbërë nga njerëz të shëndetshëm janë regjistruar përmirësime të mëdha në cilësinë e pushimit dhe gjumit, si rezultat i përdorimit të dyshekëve në viscoelastico. Në grupin e përbërë nga njerëzit e sëmurë, u vërtetua se dyshekët viscoelastic u kanë sjellë shumë përmirësime në shëndetin e tyre dhe veçanërisht për personat që vuajnë nga dhimbjet e kurrizit.
Lartesia 22 cm
Gjeresi 90-160-180
Gjatesia 190-200
Perberes Memory Form me densitet te larte