Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Aloefeel
 
 
 
 

Aloefeel King Size

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Medium Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 180cm x 21cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Aloe qetëson sistemin nervor dhe mbron sistemin imunitar. Aloefeel është krijuar nga materialet e papërpunuara të bazuara në ujë me vajra bimorë, të pasuruara me mikrokapsula të aloes së vërtetë. Mikrokapsulat e aloes kanë misionin të kontrollojnë dhe të mbajnë aktive këto karakteristika, falë çlirimit të ngadaltë dhe gradual të principit aktiv.

 
Çmimi: 0€