Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Bioaloe
 
 
 
 

Bioaloe King Size

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 180cm x 21cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Bioaloe është krijuar nga lënda memory foam e cilësisë së parë me bazë uji dhe me vajra vegjetariane pajisur me mikrokapsula të aloes. Këto elemente ndihmojnë për shumë raste në problemet e shëndetit sepse ky përbërës i lëngët qetëson sistemin nervor dhe mbron sistemin imunitar. I rekomandueshëm për persona alergjikë dhe që pëlqejnë suportin e dyshekëve të butë.

 
Çmimi: 1200€