Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex Cervical me Gel
 
 
 

Latex Cervical me Gel

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 39cm x 8cm x 66cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Latex 100% natyral kombinuar me xhelin në sipërfaqe. Perfekt për personat me dhimbje të qafës dhe shpinës. Siguron suport maksimal dhe ajrosje për një temperaturë konstante gjatë gjithë natës.

 
Çmimi: 0€