Melvin Flex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Natyra
 
 
 
 

Natyra King Size

 
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Elastic
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 180cm x 22cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Është një dyshek i përbërë nga dy shtresa Latex me 7 zona të diferencuara dhe një shtresë e ndërmjetme rrjete Mistral që garanton eleminimin e lagështisë. Ky është një kombinim i dy produkteve me vlera antialergjike dhe antibakteriale, perfekte për njerëz të ndjeshëm ndaj alergjive dhe pluhurit.

 
Çmimi: 0€