Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Ergo
 
 
 
 

Ergo Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 160cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dysheku Ergo është një produkt luksoz i përbërë prej dy shtresash. Njëra shtresë është viskoelastike, e injektuar me shtypje të ndryshme, kurse tjetra është një masë me densitet të lartë AquaFresh. E përshtatshme për mbështetjen korrekte të shpinës. E gjitha vjen e kombinuar me një dizajn të veçantë dhe modern.

 
Çmimi: 700€