Melvin Flex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Milenium
 
 
 
 

Milenium Single

 
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Mediumhard/soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 30cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura e tij përbëhet nga memory foam në formë suste, i cili jep një ndjesi të butë, dhe nga disa mikrosusta të vogla të diferencuara që lejojnë mbështetjen e trupit drejtë dhe frymëmarrjen e dyshekut. Poshtë tyre janë vendosur disa susta më të mëdha 12 cm qe i japin atij lartësi dhe fortësi. Shtresa e fundit është me poliuretan të densitetit të lartë.

 
Çmimi: 0 L