+355 69 405 99 44

Aloefeel

Category:

Përshkrimi

Aloefeel

Perbehet nga material Memory Form me permbajtje te xhelit te Aloe Veres.Ekstraktet e kesaj bime ju garantojne nje higjene maksimale dhe shmangie te agjenteve alergjik apo baktereve…. Materiali ka densitet te larte. I pershtatshem per persona qe duan nje jastek te larte por dhe te bute njekohesisht….

Permasat:70×40 x15