+355 69 405 99 44

Aloefeel

Aloe është e dobishme në përmirësimin e probleme shëndetësore si rrjedhojë e elementeve sa me natyral. Aloe qeteson  sistemin nervor dhe mbron sistemin imunitar.
Sistemi Aloefeel është krijuar nga materialet e papërpunuara të bazuara në ujë me vajra bimorë të pasuruara me mikrokapsula të aloes së vërtetë. Mikrokapsulat e aloes kanë misionin të kontrollojnë dhe të mbajnë aktive këto karakteristika, falë lirimit të ngadaltë dhe gradual të principit aktiv.
Kur ne flemë në një dyshek Aloefeel ai na ndihmon te bejme nje gjume te qete duke shmangur gravitetin!
Realizohen edhe permasa jo standarte
Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
21 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
Memory form me aloevera