+355 69 405 99 44

Bicomponent

59.00

Category:

Përshkrimi

Bicomponent

Perbehet nga  Memory Form. Shtresa e siperme ka perberje te ndryshme e cila mund te jete me Aloe Vera, Levande, Soja, Aqua Gel,Kamomil,Vitamina…etj…te gjithe keto perberes jane antialergjike dhe antibakteriale … materiali ka ndjesi butesie.

 

Permasat: 72x42x13