+355 69 405 99 44

Bioaloe

Bioaloe eshte krijuar është krijuar nga lenda memory form  I cilesise se pare së parë me baze  uji dhe  me vajra vegjetariane pajisur me microkapsula të aloes. Këto elemente   ndihmojne për shumë raste në problemet e shëndetit sepse është lëng i prodhuar për zbutjen në mënyrë naturale, qetëson (zbut) sistemin nervor dhe mbron rezistencën ose sistemin imunitar ! I rekomandushem per persona alergjike dhe qe pelqejne ndjesine e bute!
 
Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
21
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
Memory aloe