+355 69 405 99 44

Biosgel Blu

Category:

Përshkrimi

Biosgel Blu

Materiali Memory Form se bashku me shtresen e xhelit ne forme rrjete me densitet te larte ju garanton nje gjume te rehatshem pa agjente alergjen dhe bakterie….freskia e xhelit ndihmon ne shmangien e nxehtesise….

Pemasat: 72x42x12