+355 69 405 99 44

Biosgel

Eshte xheli rrjetezor(ne forme rrjete) me inovativ (I ri) me perberje gome ultra I bute dhe ultra rezistent. Biosgel eshte testuar per tu perdorur edhe ne menyre direkte me lekuren pra,I paveshur. Fale densitetit shume te larte prej 900kg/m3 shperndan ne menyre uniforme peshen e trupit. Biosgelit I duhet shume kohe per te thithur nxehtesine fale structures molekulare me densitet te larte duke qendruar keshtu I fresket per nje kohe shume me te gjate se materjalet e tjera.. Biosgel ndryshe nga xhelrat e tjere eshte jashtezakonisht transpirant fale hojezave te cilat depertojne siperfaqen e produktit Biosgel eshte shume rezistent ndaj larjeve dhe agjenteve kimik (alcool,acid,lengje..)eshte I pavjetersueshem…. Dysheku realizohet nga memori form ne siperfaqe me densitet 55 kg/m3 mbi te cilin vendoset xheli gomos dhe nga krahu tjeter (I poshtem) kombinohet me aquapur.

Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
22 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
Memory form,biosgel  .Poliretan