+355 69 405 99 44

Cervical

Category:

Përshkrimi

Cervical

Jasteket ortopedik me hark, I japin qafes tuaj mbeshtetjen e duhur…te rekomanduar kryesisht per persont qe kane probleme cervikale…. Keto jastek I gjeni ne dy materiale dhe ndjesi te ndryshme, Latex dhe Memory Form,elastic dhe tjetri I bute, te dy materiale antialergjike dhe antibakteriale….

Permasat per Latex:   66x37x9x10

                                        60x37x9x10

Permasat per Memory Form:  66x41x9x10