+355 69 405 99 44

Ergo

Dysheku Ergo është një produkt luksoz i përbërë prej dy shtresash. Njëra shtresë është viskoelastik, e injektuar me shtypje të ndryshme, kurse tjetra është një masë me densitet të lartë acuafresh. E gjitha e kombinuar me dizanjim të ndryshëm dhe modern e cila është e përshtatshme për mbështetjen korrekte të shpinës.

Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
22 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
7cm memory form+acuafresh