+355 69 405 99 44

Genesi

329.00599.00

Genesi është i krijuar tërësisht nga natyra, i përbërë vetëm nga elemente natyrore si soja, uji, karboni dhe argjendi. Struktura e brendëshme përbëhet Soya Mind dhe nga një bazë Soya Foam. Soya Mind reagon duke u modeluar nga pasha duke ndjekur format dhe duke favorizuar pozicionin e saktë të shtyllës kurrizore gjatë gjumit. Soya Foam i jep një bazë ergonomike dhe një mbështetje ortopedike dyshekut Genesi duke e bërë të përshtatshëm për çdo formë trupore dhe për çdo kërkesë, për të fjetur sa më mirë. Soya Foam realizohet nga bashkimi qelizor i sojës dhe ujit, simbiozë perfekte që bashkon teknologjinë dhe natyralen. Soya është një fibër natyrale e cila e bën Genesi-n një dyshek me karakteristika të shëndetshme dhe të dobishme. Ajo i jep një elasticitet të lartë materialit të brendshëm duke i dhënë një ndjesi freskie, hidratimi dhe mirëqënie në harmoni perfekte me natyrën. Dendësia e lartë garanton zgjidhjen e problemeve që për një kohë të gjatë kanë penguar specialistët për të dhënë një zgjidhje të vlefshme kundër patologjive të ndryshme (dhimbje mesi dhe qafe), si pasojë e një gjumi jo të rehatshëm.

Clear
SKU: Kategoria: , ,

Përshkrimi

 
Lartesia
22 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
2 shtresa te ndryshme poliretani te modeluar.Memory Form

Informacion shtesë

Permasa

Dopio, Tek