+355 69 405 99 44

Latex me 7-9 zona

Dysheket me Latex  jane produkte ekologjike,anatomike dhe higjenike.Shkuma Latexit Natural që përdoret për të prodhuar këto dyshekë, merret nga pema e caouthouc, në Jug-Lindjen Aziatike.  Ata janë të përbërë nga mijëra qeliza elastike, të hapura dhe të ndërlidhura, që garantojnë një rehati optimale sepse mirëpresin në mënyrë perfekte çdo pjesë të trupit duke respektuar format fiziologjike. .Temperaturë konstante.Struktura e saj e veçantë siguron frymëmarrje të përsosur duke parandaluar djersitjen e tepruar dhe duke mbajtur konstante temperaturën e turpit.
Realizohet edhe në përmasa jo standarte
Kategoria: ,

Përshkrimi

 
Lartesia
20 -22  cm I perfunduar
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
190-200 cm
Perberes
Latex me zona te diferencuara