+355 69 405 99 44

Latex Baby

Category:

Përshkrimi

 Latex baby

Perberja:  Latex,product 100% natyral, antialergjik , antibakterial….. material me ndjesi elastike. Material I testuar per te shmangur djersitjen dhe aromat e pakendeshme!

Permasat: 50x30x5