+355 69 405 99 44

Latex Forma

Category:

Përshkrimi

Latex Forma

Materiali Latex eshte nje produkt 100% natyral,antialergjik dhe antibakterial…ka ndjesi elastike. Ky material shmang lageshtiren…I pershtatshem per personat qe kane problem me djersitjen… Material I testuar per te shmangur djersitjen dhe aromat e pakendeshme!

 

Permasat: 72x42x12