+355 69 405 99 44

Latex Watergel

Category:

Përshkrimi

Latex Watergel

Materiali Latex I kombinuar me shtresen e Memoryt me perberje vajrash bimore dhe xhel te bimes se Aloe Veres, ju garanton jastekun me perberesit me antialergjik dhe antibakterial per nje higjene maksimale… ndjesia e tij elastike eshte e pershtatshme per personat qe nuk deshirojne nje jastek shume te bute por njekohesisht te jete I rehatshem… Material I testuar per te shmangur djersitjen dhe aromat e pakendeshme!

  

Permasat: 72x42x13