+355 69 405 99 44

Margot 1

Bashkimi i efektit memory viscoelastic dhe  latex, ju lejon të zgjidhni anën e dëshiruar për të fjetur. Produkti ju lejon të përdorni strukturën latex natyrore për një pushim të rehatshëm anatomik dhe të harmonizoni lëvizjet e trupit si pasojë e efektit të ngadaltë memory ergonomik. Memory me aloevera dhe me nje densitet 75 kg/m3
Realizohet edhe në përmasa jo standarte
Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
25 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
190-200 cm
Perberes
Latex 20 cm ,Memory aloevera 4 cm