+355 69 405 99 44

Margot 2

Bashkimi i efektit memory viscoelastic dhe  latex, ju lejon të zgjidhni anën e dëshiruar për të fjetur. Produkti ju lejon të përdorni strukturën latex natyrore për një pushim të rehatshëm dhe të harmonizoni lëvizjet e trupit si pasojë e efektit të ngadaltë memory. Perberja e memory ne kete dyshek ka nje densitet prej 65kg/m3
Realizohet edhe në përmasa jo standarte
Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
22 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
190-200 cm
Perberes
Latex 18 cm, Memory form 4 cm

Produkte të ngjashëm