+355 69 405 99 44

Memory Gel Tradicional

Category:

Përshkrimi

Memory Gel Tradicional

Jastek I perbere nga materiali Memory Form dhe shtresa e xhelit ne siperfaqe….ju garanton nje ndjesi freskie dhe butesie. I pershtatshem per personat qe dua nje jastek te larte. Materiali ju siguron higjenen e duhur si dhe eshte antialergjik dhe antibakterial.

 Permasat: 70x40x15