+355 69 405 99 44

Memory Watergel

Category:

Përshkrimi

Memory Watergel

Perberja:  Memory Form dhe siperfaqja e perbere nga shtrese 2cm memory me vajra bimore dhe Aloe Vera. Produkti eshte antialergjik  dhe antibakterial….material me ndjesi te bute.

 

Permasat: 72x42x13