+355 69 405 99 44

Natyra

Eshte nje dyshek I perbere nga dy shtresa Latex me 7 zona te diferencuara dhe nje shtrese e ndermjetme rrjete Mistral qe garanton eleminimin e lageshtires , nje kombinim I dy produkteve antialergjike dhe antibakteria!!

Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
21 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
Latex,Mistral Latex

Produkte të ngjashëm