+355 69 405 99 44

Shauma

Struktura e ketij dysheku e perbere nga Aqua Fresh dhe shtresa e siperme Memory Form sigurojne nje mbeshtetje korrekte te shtylles kurrizore. Ajrosja realizohet ne saje te hapsirave anesore te realizuara ne strukturen e tij per te shmangur lageshtiren, duke I shtuar ketu edhe karakteristiken antialergjike dhe antibakteriale qe ky dyshek jua garanton.

Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
21 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
2 shtresa te ndryshme poliretani te modeluar.Memory Form