+355 69 405 99 44

Watergel

Dysheku Extrapur Watergel Memory është i pajisur me dy shtresa Watergel super të ndjeshme të cilat arrijnë të kompensojnë presionin e trupit mbi dyshek në mënyrë harmonike duke zvogëluar efektin e gravitetit. Garanton kështu një qarkullim të mirë të gjakut dhe një relaksim të përgjithshëm të muskujve në mënyrë që të ndjeheni tërësisht të shplodhur dhe plot me energji kur të zgjoheni. Materiali i veçantë Watergel që karakterizon këtë dyshek ofron termorregullimin më të mirë dhe ajrosjen e brendëshme të dyshekut duke qenë se lejon qarkullim të lartë të ajrit. I konceptuar në këtë mënyrë është i përsosur për periudha të nxehta dhe për persona që vuajnë nga djersitja e tepërt sepse struktura e saj lejon një shpërndarje të lagështisë që lëshon trupi duke mbetur gjithmonë i thatë dhe i freskët.

Kategoria: ,

Përshkrimi

Lartesia
21 cm
Gjeresi
90-160-180
Gjatesia
200 cm
Perberes
Memory form+2cm watergel

Produkte të ngjashëm