Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Genesis
 
 
 

Genesis Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Soft
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 90cm x 21cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Genesi është i krijuar tërësisht nga natyra, i përbërë vetëm nga elemente natyrore si soja, uji, karboni dhe argjendi. Struktura e brendshme përbëhet nga Soya Mind dhe një bazë Soya Foam. Soya Mind reagon duke u modeluar nga pesha trupore, duke ndjekur format dhe duke favorizuar pozicionin e saktë të shtyllës kurrizore gjatë gjumit. Soya Foam i jep një bazë ergonomike dhe një mbështetje ortopedike dyshekut Genesi duke e bërë të përshtatshëm për çdo formë trupore. Soya Foam realizohet nga bashkimi qelizor i sojës dhe ujit, simbiozë perfekte që bashkon teknologjinë dhe natyralen. Soya është një fibër natyrale e cila e bën Genesi-n një dyshek me karakteristika të shëndetshme dhe të dobishme. Ajo i jep një elasticitet të lartë materialit të brendshëm duke i dhënë një ndjesi freskie, hidratimi dhe mirëqënie. Dendësia e lartë garanton zgjidhjen e problemeve patologjike të ndryshme si dhimbje mesi dhe qafe.

 
Çmimi: 0€