Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Univers
 
 
 
 

Univers King Size

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 180cm x 21cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Dysheku Lulu është i përbërë nga dy shtresa. Një shtresë aquafresh 10 cm dhe një shtresë Memory me Aloe Vera 10 cm. Është e pajisur me hojëza për qarkullim të mirë të ajrit.

 
Çmimi: 0€