Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Aloefeel
 
 
 

Aloefeel

 
 
 
 
Brand: New wind
Materiali : Soft
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 40cm x 9cm x 70cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiale Memory Foam dhe ekstrakte të Aloe Verës. Densiteti i jastëkut është ndërtuar për të përqafuar anatomikisht linjat e kokës dhe qafës. Eliminon pikat e presionit, siguron qarkullim të mirë të gjakut duke relaksuar muskujt e kokës.

 
Çmimi: 65€