Melvin Flex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Beautyrest
 
 
 
 

Beautyrest Double

 
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Orthopedic
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm: 160cm x 33cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Është i ndërtuar nga kombinimi i dy shtresave AquaFresh me susta speciale bikonike të temperuara shumë mirë e me një numër të lartë spiralesh. Ky dyshek reagon në mënyrë aktive ndaj presionit dhe nxehtësisë së trupit duke u automodeluar në mënyrë perfekte dhe eliminuar dhimbjet muskulare.

Çmimi: 45 000lek

 
Çmimi: 0 L