Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Beautyrest Memory
 
 
 

Beautyrest Memory Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : 1/2 Orthopedic
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm: 90cm x 33cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Është i ndërtuar nga kombinimi i dy shtresave Viscoelastic Memory Foam prej 4 cm dhe AquaFresh, me susta speciale bikonike të temperuara mirë e me një numër të lartë spiralesh. Ky dyshek reagon në mënyrë aktive ndaj presionit dhe nxehtësisë së trupit duke u automodeluar në mënyrë perfekte dhe eliminuar dhimbjet muskulare.

 
Çmimi: 0€