+355 69 405 99 44

Guide për dysheket me susta, latex dhe memory foam!

Kjo” abetare”  e thjeshte e komponenteve te dyshekeve  do t’ju ndihmojë të kuptoni se cilat jane avancimet e fundit per rehatine , qëndrueshmërinë dhe mbeshtetjen – por më e rëndësishme , si ndikojne ato ne gjumin e klienteve tuaj. Sustat , shkume (Foam ) dhe latex per ...

Foam dhe latex përmbushin shumë funksione!

1. Duke eleminuar shtypjen e presionit ! Një nga pikat kryesore të shitjes të dyshekë foam, veçanërisht modelet  e Memory Foam, ka qenë aftësia e tyre për të lehtësuar presionin (sidomos në ije dhe shpatullat e fjetësit). Por furnizuesit nuk ndalen duke e përmirësuar këtë ci ...

Rreziqet e të qënit një shitës dyshekësh “ që I di të gjitha ...

Si një shitës i dyshekëve, ju duhet të dini gjithçka që ju mundni në lidhje me produktet tuaja, duke përfshirë qoftë dhe  diçka të vogël në lidhje me kompanitë që i prodhojnë ato dhe të dini shumë cka për atë që është brenda tyre. -Përfshirje sustash spirale . Densiteti Foam ...

The pillow is the source of your dreams

A pillow should provide appropriate support for the head, neck and your shoulders. In melvinflex you will find the memory foam pillow, Tencel, silk, Microfiber wellsleep … You can choose from different types of pillow anatomical and classical form, as well as decorativ ...

Dyshek Melvinflex – Zgjedhja më e mirë për një gjumë të reha ...

Dysheku është pa dyshimi pjesa më e rëndësishme e mobilimit. Ne kalojmë një të tretën e ditës në gjumë për tu shplodhur, për tu ndjerë më mirë dhe për të fituar energji. Rehatia juaj gjatë gjumit – apo shqetësimet dhe rrotullimet e shpeshta – varet nga dysheku që ju përdorni ...

Rëndesia e gjumit

Gjumi përbën një sekuencë kohore të konsiderueshme të jetës tonë. Eshtë po aq i rëndesishëm sa dieta dhe ushtrimet ditore. Shumica e popullsisë nuk e përmbush kriterin normal të një gjumi nga 7-8 orë në natë. Madje statisikat tregojnë se mungesa e gjumit është burimi kryesor ...

Këshilla

Janë disa gjëra që ndikojnë për një gjum të kompletuar. Si fillim mundohuni të flini dhe zgjoheni në një orar të caktuar përditë, në mënyrë që ora biologjike e trupit te jetë normale.

Si te zgjidhni një dyshek?

Dysheku që ju zgjidhni është shumë i rëndësishëm për cilësinë tuaj të gjumit, dhe ju duhet të konsideroni një shumëllojshmëri të gjërave kur blini një dyshek të ri . Nëse ju do të zgjoheni me dhimbje, atëherë mund të jetë koha për të investuar për një dyshek të ri . Me kalim ...