Melvin Flex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Deluxe
 
 
 
 

Deluxe King Size

 
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Hard/Soft
Garanci: 12 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura e përbërë nga susta të veshura me filtër, të pavarura nga njëra-tjetra, përbëhet nga shtresat AquaFresh dhe Memory Foam. Ky dyshek është i përshtatshëm edhe për persona me peshë mbi 100 kg, pasi zotëron një dendësi dhe konsistencë të lartë.

 
Çmimi: 0 L