Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Deluxe
 
 
 
 

Deluxe Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Hard/Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura e përbërë nga susta të veshura me filtër, të pavarura nga njëra-tjetra, përbëhet nga shtresat AquaFresh dhe Memory Foam. Ky dyshek është i përshtatshëm edhe për persona me peshë mbi 100 kg, pasi zotëron një dendësi dhe konsistencë të lartë.Struktura me susta të pavarura është projektuar për rehati të jashtëzakonshme dhe fleksibilitet të lartë. Më shumë se 500 susta/metër katror janë të ndërtuar me fije që kanë pëmbajtje të lartë karboni e pajisur me 7 zona te diferencuara , ofron ajrosje maksimale , plotësuar nga 1 shtrese aquafresh me densitet te larte dhe nje shtrese 4 cm memory e cila te krijon ndjesi butesie ne dyshek.

 
Çmimi: 0€