Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
England Memory
 
 
 
 

England Memory Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Orthopedic
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm: 90cm x 35cm x 190cm
 
Përshkrimi:
Është i ndërtuar nga kombinimi i dy shtresave Viscoelastic Memory Foam prej 4 cm dhe AquaFresh. Kësaj i shtohet edhe një nivel me susta speciale bikonike të temperuara shumë mirë e me një numër të lartë spiralesh. Ky dyshek reagon në mënyrë aktive ndaj presionit dhe nxehtësisë së trupit, duke u automodeluar në mënyrë perfekte dhe eliminuar dhimbjet muskulare.
 
Çmimi: 244€