Melvin Flex
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Europaflex
 
 
 

Europaflex King Size

 
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Orthopedic
Garanci: 5 vite

Madhësia në cm: 180cm x 22cm x 200cm
 
Përshkrimi:

Ky dyshek klasik ka strukturë ortopedike, të realizuar me susta çeliku bikonike të temperuara mirë. Ka veshje antialergjike dhe antibakteriale. E përshtatshme për çdo peshë trupi.

Çmimi: 35 000lek

 
Çmimi: 0 L