+355 69 405 99 44

FABRIKA

Fabrika e prodhimit të dysheqeve “Melvin-Flex” është themeluar në vitin 1993 nga M.Muca. Kemi tashmë nëntëmbëdhjetë vjet eksperiencë në prodhimin e dysheqeve dhe rrjetave të krevatit si dhe 19 vjet rritje cilësie. Rezultatet prestigjoze të arritura janë fryt i një menaxhimi të orientuar në mënyrë konstante drejt cilësisë kundrejt të gjithë niveleve të prodhimit. Çdo fazë e punës monitorohet nga persona të specializuar në profesionin e caktuar. Produktet tona përmbajnë materiale natyrale për një gjumë të shëndetshëm dhe shplodhje shpirtërore.