+355 69 405 99 44
Foam dhe latex përmbushin shumë funksione!

Foam dhe latex përmbushin shumë funksione!

1. Duke eleminuar shtypjen e presionit !

Një nga pikat kryesore të shitjes të dyshekë foam, veçanërisht modelet  e Memory Foam, ka qenë aftësia e tyre për të lehtësuar presionin (sidomos në ije dhe shpatullat e fjetësit). Por furnizuesit nuk ndalen duke e përmirësuar këtë cilësi gjithmonë e më shumë për ta zgjeruar atë në nonvisco-elastike foam.