Melvin Flex
 
 
 
 
Shopping CartNumri i produkteve TotaliShiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Gold Pocket
 
 
 
 

Gold Pocket Double

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Hard
Garanci: 10 vite

Madhësia në cm: 90cm x 25cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Dysheku ka strukturë sustash të veshura me filtër, të pavarura nga njëra-tjetra dhe dy shtresa AquaFresh (Poliuretan). Niveli i lartë i fortësisë dhe densitetit e bën këtë dyshek perfekt për pesha më të mëdha se 70 kg. Veshja 100 % pambuk antialeregjike dhe antibakteriale.

 
Çmimi: 366€