+355 69 405 99 44
Këshilla

Këshilla

Janë disa gjëra që ndikojnë për një gjum të kompletuar.
Si fillim mundohuni të flini dhe zgjoheni në një orar të caktuar përditë, në mënyrë që ora biologjike e trupit te jetë normale.