Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Krevat elektrik dopio
 
 
 

Krevat elektrik dopio

 
 
 
 
Brand: Imorti
Materiali : Average
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 30cm x 190cm
 
Kodi I Produktit:
Përshkrimi:

Krevat elektrik me telekomandë. Multifunksional dhe i thjeshtë në përdorim.

 
Çmimi: 0€