Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Krevat muri automatik
 
 
 
 

Krevat muri automatik Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Average
Garanci: 10 Vite

Madhësia në cm: 90cm x 210cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Krevat muri automatik i disponueshëm në dy versione; me hapje horizontale dhe vertikale. Shoqërohet bashkë me dyshek të ndjesisë mesatare në lartësi 20cm.

 
Çmimi: 0€