Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Krevat muri me telekomande
 
 
 

Krevat muri me telekomande Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Avarage
Garanci: 10 Vite

Madhësia në cm: 90cm x 210cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Krevat muri me telekomandë manuale e disponueshme në dy versione; me hapje horizontale dhe vertikale. Shoqërohet bashkë me dyshek të ndjesisë mesatare me lartësi 20cm.

 
Çmimi: 0€