Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Latex
 
 
 

Latex

 
 
 
 
Brand: Gomma Gomma
Materiali : Elastic
Garanci: 3 vite

Madhësia në cm: 42cm x 13cm x 73cm
 
Përshkrimi:

Përbëhet nga materiali Latex 100% natyral. Është antialergjik, antibakterial dhe pa asnjë përbërje toksike ose artificiale.

 
Çmimi: 50€