Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Luxury Watergel
 
 
 
 

Luxury Watergel Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Hard/Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 35cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Struktura me susta të pavarura është projektuar për rehati të jashtëzakonshme dhe fleksibilitet të lartë. Më shumë se 500 susta/metër katror janë të ndërtuar me fije që kanë pëmbajtje të lartë karboni, plotësuar nga 2 shtresa aquafresh me densitet të lartë dhe watergel. Materiali Watergel ofron termorregullimin dhe ajrosjen e brendshme të dyshekut dhe lejon qarkullim të lartë të ajrit. I konceptuar në këtë mënyrë është i përsosur për periudha të nxehta dhe për persona që vuajnë nga djersitja e tepërt sepse struktura e saj lejon një shpërndarje të lagështisë duke mbetur gjithmonë i thatë dhe i freskët.

 
Çmimi: 0€