Melvin Flex
 
 
 
 
 Shiko shportënKryej pagesën
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Margariti
 
 
 
 

Margariti Single

 
Zgjidh madhësinë:
Zgjidh madhësinë:
 
 
 
Brand: Melvinflex
Materiali : Elastic/Soft
Garanci: 15 vite

Madhësia në cm: 90cm x 20cm x 190cm
 
Përshkrimi:

Bashkimi i efektit Memory viscoelastic dhe Latex, ju lejon të zgjidhni anën e dëshiruar për të fjetur. Produkti ju lejon të përdorni strukturën latex natyrore për një pushim të rehatshëm anatomik dhe të harmonizoni lëvizjet e trupit si pasojë e efektit të ngadaltë memory ergonomik nga ana tjeter. Memory ka ekstrakte bimore te të Aloe Vera dhe një densitet 90kg/meterkub

 
Çmimi: 620€